Ina Kragh Lesager

Formanden

Jeg er uddannet fysioterapeut i Aalborg i 1992.Min efteruddannelse indenfor bassinterapi har været Faggruppens Basiskursus 1 og Udvidet bassinkursus i 2001, Bassinkursus 2 / Burdenko-kursus 2007, Halliwick grundkursus, studietur til London 2009, deltaget på First European Conference on Evidence Based Aquatic Therapy i Izmir, Tyrkiet 2013 samt 2nd European Conference on Evidence Based Aquatic Therapy i Leuven, Belgien 2015.
Jeg har desuden undervist på diverse temadage.

Jeg har mere eller mindre arbejdet med bassinfysioterapi i al min tid som fysioterapeut. Derudover har jeg, før jeg blev fysioterapeut, undervisningserfaring i svømmeskoleregi bl.a. med voksne med vandskræk. Er selv ex-konkurrence-svømmer.
Jeg arbejder med bassintræning i Træningsenheden Aalborg Kommune - primært borgere med rygproblematikker.
I flere år har jeg arbejdet som underviser i Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg bl.a. med kompenserende undervisning. Derudover har jeg arbejdet med bassinfysioterapi i Gigtforeningens regi, Becterew.

Jeg er formand for Dansk Selskab for Bassinfysioterapis bestyrelse. Posten har jeg varetaget siden faggruppen konverterede til Dansk Selskab for Bassinfysioterapi pr. 01.01.2014.