Hvem er vi?

Bestyrelsen består af:

Formanden


Ina Lesager

Ålborg 
E-mail: ikl14@hotmail.com
Mobil: 2724 6770

Jeg er uddannet fysioterapeut i Aalborg i 1992.
Min efteruddannelse indenfor bassinfysioterapi har været (tidligere Faggruppens) Basiskursus 1 og Udvidet bassinkursus i 2001, Bassinkursus 2 / Burdenko-kursus 2007, Halliwick grundkursus, studietur til London 2009, deltaget på First European Conference on Evidence Based Aquatic Therapy i Izmir, Tyrkiet 2013 samt 2nd European Conference on Evidence Based Aquatic Therapy i Leuven, Belgien 2015 samt UK Aquatic Therapy Conference 2019.
Jeg har desuden undervist på diverse temadage.

Jeg har mere eller mindre arbejdet med bassinfysioterapi i al min tid som fysioterapeut. Derudover har jeg, før jeg blev fysioterapeut, undervisningserfaring i svømmeskoleregi bl.a. med voksne med vandskræk. Er selv ex-konkurrence-svømmer.
Jeg arbejder med bassintræning i Træningsenheden Aalborg Kommune - primært borgere med rygproblematikker og med skulderproblematikker.
I flere år har jeg arbejdet som underviser i Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg bl.a. med kompenserende undervisning. Derudover har jeg arbejdet med bassinfysioterapi i Gigtforeningens regi, Becterew.

Jeg er formand for Dansk Selskab for Bassinfysioterapis bestyrelse. Posten har jeg varetaget siden faggruppen konverterede til Dansk Selskab for Bassinfysioterapi pr. 01.01.2014.

Kasserer

Jette Thomsen
Email: jette_thomsen86@hotmail.com

Jeg er uddannet fysioterapeut i Aalborg i 2014, og har været ansat næsten lige siden i Jammerbugt Kommune. Her varetager jeg bassinholdet i vestenden af kommunen, hvor jeg ser alle typer af problematikker. Jeg var på bassinfysioterapi-kurset i 2014, og var med på Ai Chi-temadagen med Sara Wratten i 2017.
Udover bassin, så arbejder jeg med borgere, som er under §32 Lov om aktiv beskæftigelse (Sygemeldte, folk på Jobafklaring, Ressource forløb, integration, fastholdelse mv), primært på holdbasis. Jeg har derudover timer i kommunens Sundhedsordning, et kliniktilbud til kommunens ansatte.
Så jeg ser virkelig mange forskellige typer af borgere.

Personligt, er jeg typen som sender mange i bassin, da jeg synes, det er et fantastisk element, hvor alle kan udfordres.
Jeg elsker at udfordre mine borgere med, at de ikke kun skal udføre de øvelser som de gør på land i vand. -Vand kan meget mere end det!
Personligt holder jeg dog også af at tage en tur i en kajak på Limfjorden. Det er det altså bedst at være ovenvande!

Medlemsregistrering

Dorte Jensen
E-mail: dobit_01@hotmail.com
Trørød, Vedbæk.

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavnerskolen årgang 2000.
De sidste 3 år har jeg undervist i drop-in Aqva Gym i Rundforbi Stadion. Deltagerne på holdet har alle forskellige udfordringer - alt fra bækkenløsning til rygopererede og demente. Jeg har også undervist to hold om ugen i vandgymnastik i foreningen Søllerød Seniorsport.
Jeg arbejder meget udfra princippet om fælles træning, men at guide folk på deres individuelle niveauer. Jeg underviser også periodevis i havfruesvømning for børn og unge. Jeg har tidligere undervist gigtpatienter, og familier i forskellige aldre.

Siden teenageårene har jeg svømmet, undervist i svømning og været livredder. Jeg startede med at tage Dansk Svømmeunions kurser, og tog derefter et 8 mdr. højskoleophold på Idrætshøjskolen i Århus med svømning og gymnastik som liniefag.
Jeg har deltaget i Rikke Hjorts kurser i "Gravid vandmotion, Yoga vandtræning” og et specielt designet vandkursus til bred træning. Jeg har deltaget flere gange i Aqva Convention i Esbjerg.

Jeg er selv vinterbader og har desuden deltaget 3 gange i "Open Water", Christiansborg Rundt. Jeg elsker simpelthen vand, og elsker at se hvor meget effekt og glæde træning i vand giver.

Faglig tovholder

blobid0.png
Andrea Grawe
E-mail: anmg@aarhus.dk
Århus

Jeg har altid været en vandhund – længe før jeg blev uddannet fysioterapeut i 2003. I 10 år har jeg undervist i flaskedykning, jeg har en svømmelæreruddannelse fra lærerseminariet, jeg har spillet undervandsrugby, ror kajak og dyrker freediving.

I mit fysioterapeutiske arbejde har vandet altid haft min særlige interesse og fokus. Jeg har bl.a. arbejdet med neurologiske patienter i vand, med rygpatienter samt motion i vand for mennesker med anden etnisk herkomst.

I 2014 fik jeg ansvaret for indsatsen ”Seniorsvømning” i Aarhus kommune – 22 hold pensionister, der dyrker vandgymnastik. I 2015 tilkom ”Gravid & Sund” – Motion i vand for overvægtige gravide og mødre i efterfødselsforløb.

Jeg deltog i faggruppens Basiskursus i 2015, har et introduktionskursus i Halliwick-metoden fra HASA, Budenko-kursus i 2016 og en temadag om Watsu/waterdance.

Jeg indtrådte i bestyrelsen i foråret 2019 og varetager opgaven som faglig tovholder.

Faglig tovholder

Sannemarie Daviessborg
Email: sudav@ikast-brande.dk
Ikast

Jeg er uddannet fysioterapeut i Holstebro i 2003.
Jeg blev ansat på Ældrecentret Frisenborgparken i Ikast i 2005. Ældrecentret er undergået flere forandringer og hedder nu Servicecentret Frisenborgparken, med mange faggrupper tilknyttet. Mine arbejdsopgaver er primært inden for diagnosegrupperne neurologi, cancer og almen medicinske.

Vi er så heldige, at der hører et mindre varmtvandsbassin til på Frisenborgparken. Så det er nærliggende at få de borgere i bassinet, der kan profitere ift. øget styrke, balance, koordinering, udholdenhed og meget mere.

Jeg synes vandet er et spændende element at træne borgerne i, da det ofte kan give meget mere udfordring, sansebearbejdning og alligevel skånsom træning end i træningssalen.
Jeg har desuden tidligere gennem flere år undervist i babysvømning via svømmehallens tilbud.

Jeg har deltaget på flere temadage via DSF Bassinfysioterapi, bla. i 2018 med neurologisk temadag med Jacqueline Pattman og senest en interessant temadag om Funktionel Hjernetræning 2021.

Jeg har længe gået med en interesse for at være med i bestyrelsesarbejdet og er hermed gået med min mavefornemmelse.

Privat er jeg også til svømmehaller og til ophold i og ved vandet.

 

Webmaster 


Rikke Vig Bertelsen
E-mail: rikke_vig_@hotmail.com
Århus

Jeg er tidligere medlem af bestyrelsen, men er fortsat webmaster.