Dorte Jensen

Suppleant

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavnerskolen årgang 2000.
De sidste 3 år har jeg undervist i drop-in Aqva Gym i Rundforbi Stadion. Deltagerne på holdet har alle forskellige udfordringer - alt fra bækkenløsning til rygopererede og demente. Jeg har også undervist to hold om ugen i vandgymnastik i foreningen Søllerød Seniorsport.
Jeg arbejder meget udfra princippet om fælles træning, men at guide folk på deres individuelle niveauer. Jeg underviser også periodevis i havfruesvømning for børn og unge. Jeg har tidligere undervist gigtpatienter, og familier i forskellige aldre.

Siden teenageårene har jeg svømmet, undervist i svømning og været livredder. Jeg startede med at tage Dansk Svømmeunions kurser, og tog derefter et 8 mdr. højskoleophold på Idrætshøjskolen i Århus med svømning og gymnastik som liniefag.
Jeg har deltaget i Rikke Hjorts kurser i "Gravid vandmotion, Yoga vandtræning” og et specielt designet vandkursus til bred træning. Jeg har deltaget flere gange i Aqva Convention i Esbjerg.

Jeg er selv vinterbader og har desuden deltaget 3 gange i "Open Water", Christiansborg Rundt. Jeg elsker simpelthen vand, og elsker at se hvor meget effekt og glæde træning i vand giver.