Bassinviden fra Aqua-Leuven 2015

Den 15.-18. april 2015 afholdtes den anden europæiske evidensbaserede kongres i bassin med oplæg af forskere fra hele verden. Forskerne bidrog med viden fra bl.a. USA, Japan, Finland, Sverige og Frankrig. Bestyrelsen deltog i konferencen med 3 medlemmer, og vi vil her formidle den nye viden videre til vores medlemmer. Beskrivelserne af oplæggene er også tidligere præsenteret i vores nyhedsmails.

Her kan du danne dig et fagligt overblik over indholdet fra konferencen. Vi har sorteret i emnerne og beskrevet de oplæg, som vi tror er mest relevant for vores medlemmer.
På konferencen var der posters, 15 minutters podie-præsentationer samt keynote-oplæg a 45 min. varighed med inviterede oplægsholdere. Desuden var der en smule praktik i bassinet de sidste 2 dage ved nogle af oplægsholderne.

Først præsenteres keynote-speakerne og derefter følger de kortere præsentationer, der er samlet efter specialer hvor det er muligt. Her kan du bl.a. læse om Bruce Beckers oplæg omkring blodgennemstrømningen i hjernen ved ophold i det varme vand.

Andre emner ift. bassin er:
Keynotes-speakers
Geriatri, Børn, Neurologi, reumatologi og metoderne:
Jahara og ALT
Balneoterapi